26-05 Kitchen-Aid demonstratie

Deze dag wordt de bekende stand mixer van Kitchen-Aid gedemonstreerd. Het is een doorlopende demonstratie, van 11:00 tot 16:00 uur. Veel nieuwe assoicoires zullen worden gedemonstreerd en er is veel tijd om uw eigen vragen te stellen aan de Kitchen-Aid chef.

Lees meer..


31-05 Messenslijper

Deze hele dag is de messenslijper aanwezig. Messen worden a la minute geslepen, heeft u deze dag geen tijd om langs te komen kunt u ze ook voor de tijd brengen en later weer komen afhalen. Onze messenslijper slijpt en kartelt messen. Zowel koksmessen als tafelbestek. Slijpen en kartelen vanaf..

Lees meer..


16-06 Bamix demonstratie

01 Bamix is een product dat sinds 1954 in Zwitserland wordt gemaakt. In Mettlen, in het hart van Zwitserland, vond Bamix de eerste staafmixer uit. Momenteel is het de enige staafmixer die volledig in Europa wordt gemaakt. De bamix is een staafmixer die uit een deel bestaat. Hier bedoelen we..

Lees meer..


22-09 Magimix demonstratie

Demonstratie van de magimix cookexpert en de foodprocessor. van 11:00 tot 16:00 uur. Meer informatie volgt

Lees meer..


10-11 Magimix demonstratie

Demonstratie van de magimix cookexpert en de foodprocessor. van 11:00 tot 16:00 uur.   Meer informatie volgt

Lees meer..


17-11 Bamix demonstratie

  Bamix is een product dat sinds 1954 in Zwitserland wordt gemaakt. In Mettlen, in het hart van Zwitserland, vond Bamix de eerste staafmixer uit. Momenteel is het de enige staafmixer die volledig in Europa wordt gemaakt. De bamix is een staafmixer die uit een deel bestaat. Hier bedoelen we..

Lees meer..


24-11 Demeyere demonstratie

Altijd al ruzie gehad met uw rvs pan. Of bent u het net als vele zat om constant maar uw antiaanbak pannen te vernieuwen. Kom dan deze zaterdag van 11:00 tot 16:00 naar de demeyere demosntratie. De profesionele chef laat zien dat rvs het ideale bak materiaal is voor een..

Lees meer..