Zeiler viert feest om 125 jarig bestaan

Op 1 oktober 1897 opende Zeiler voor het eerst haar deuren aan de Rapenburgsestraat te Lichtenvoorde. Nu, 125 jaar later, is Zeiler dé winkel waar je alles kunt vinden op het gebied van koken, tafelen en cadeau artikelen. We zijn ook nog steeds het trotse familiebedrijf van toen. Maar nu nét dat beetje trotser:


In 2022 vierden wij ons 125 jarige jubileum en ontvingen wij het predicaat Hofleverancier!

Van smederij tot 1000m2 kook-, tafel- en cadeauplezier

Meer dan 100 jaar geleden begon Zeiler als smederij. Al snel werden kachels aan het assortiment toegevoegd, gevolgd door potten en pannen. Zo ontwikkelde het familiebedrijf zich tot dé winkel voor kookgerei en serviesgoed.

Sinds de recentste verbouwing van het pand aan de Rapenburgsestraat ligt onze focus volledig op kookgerei en serviezen uit het hogere segment, gecombineerd met badkameraccessoires, cadeauartikelen, tuinmeubelen en buitenkeukens.

En dat blijft niet beperkt tot de verkoop van deze producten. Met grote regelmaat organiseren wij workshops en demonstraties om onze klanten nog meer kennis te geven over onze producten. Nog altijd met dezelfde familie én passie voor het werk.

Al 125 jaar, maar nog lang niet klaar

2022 stond voor Zeiler in het teken van vieren. 2023 staat in het teken van keihard werken, nog meer plezier en Zeiler naar een nog hoger niveau tillen. Onze gloednieuwe website is hier nog maar het begin van!

Dus houd ons in de gaten. Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven en ontdek onze webshop. Natuurlijk zien we je ook graag weer verschijnen in onze winkel! 😉